Omul de afaceri Bobby Paunescu a anuntat recent achizitia titlurilor Evenimentul Zilei si Capital de la trustul Ringier, publicatii care se vor alatura grupului format din B1 TV, VoxNews si Gazeta de Sud. Pretul tranzactiei nu a fost facut public oficial, insa este vehiculata suma de 8 milioane de euro. Care sunt detaliile tranzactiei si planurile lui Bobby Paunescu de extindere pe piata media? Care va fi politica editoriala a trustului controlat de familia Paunescu, despre care presa scrie ca este apropiata de PDL si Traian Basescu? Bobby Paunescu a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

  • Intalnirea s-a incheiat

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate