OK!, noua revista lansata astazi de trustul Adevarul Holding, va aparea pe piata vineri, 12 martie, intr-un tiraj de 75.000 de exemplare si la un pret de 3.99 lei. Revista va fi dispusa sa plateasca pentru vedetele in exclusivitate, dupa cum declara Razvan Corneteanu, director general AH, intr-un interviu pentru Pagina de media.

Corneteanu nu a precizat cat va plati pentru o exclusivitate, spunand ca totul depinde de potentialul unui subiect de a atrage publicitate si implicit profit.

Iata, pe scurt, ce a declarat directorul general AH pentru Pagina de media:

  • Pe zona de publicitate bataia este mai mare. Pe audienta, pe tipul de subiect si pe combinatia Click! - OK! n-avem competitie.
  • Am tiparit 75.000 de exemplare tocmai pentru ca noi credem ca acest pret (3.99 lei) va vinde.
  • In anul doi intra pe profit. Poate sa intre si mai devreme.
  • Contentul romanesc va fi realizat in anumiti parametrii, nu o s-o vezi pe Nikita niciodata in pagina revistei OK!.

Interviul complet la paginademedia.ro

Conform Mediafax, printre exclusivitatile internationale ale revistei se numara un interviu cu Sam Worthington, protagonistul filmului "Avatar", si unul cu actrita Diane Kruger, care a jucat in filmul "Ticalosi fara glorie". La capitolul exclusivitati de pe piata autohtona, OK! a publicat in primul numar un interviu cu vedeta de televiziune Andrei Gheorghe si unul cu ultima iubita a fostului tenisman Ilie Nastase. Coperta primului numar al versiunii romanesti este rezervata cuplului Tom Cruise - Katie Holmes, care asteapta cel de-al doilea copil al lor, detaliaza sursa citata.

Trustul Adevarul Holding a cumparat licenta pentru OK! in noiembrie, anul trecut. Ca si revista mama, OK! Romania va fi o publicatie glossy, iar unul dintre avantajele editiei romanesti va fi accesul la fotografiile OK! din retea.

OK! Romania va fi cea de-a 21-a editie locala a brandului britanic si isi propune sa dezvaluie in exclusivitate povesti si interviuri din lumea starurilor si a personalitatilor vietii publice, sa surprinda vedete in ipostaze mai putin obisnuite, precum si ultimele tendinte in domeniul modei, al frumusetii si al tehnologiei.