Agentia Media Direction va reprezenta compania ungara Univer pe piata media din Romania. Agentia interactiva Thinkdigital anunta doi oameni noi in echipa sa. Iar PR Forum va include o sesiune pe tema folosirii platformelor sociale in campaniile de relatii publice.

  • Agentia Media Direction va reprezenta compania ungara Univer pe piata de media din Romania, in urma unei licitatii organizate in februarie a.c.. Media Direction va oferi Univer servicii de media planning, media buying, strategie si cercetare pentru toate produsele sale. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Thinkdigital Romania anunta doi noi membri in echipa sa - Olimpia Norsesovici si Vladimir Banica. Olimpia Norsesovici ocupa pozitia de director de vanzari, dupa mai multi ani in care a lucrat in cadrul Ringier, Splendid Media si Intact. Vladimir Banica ocupa postul de campaign manager. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Editia din acest an a conferintei PR Forum va include o sesiune de pregatire pe tema specificului si resurselor platformelor sociale in campaniile de relatii publice. Pe 24 martie, in cea de-a doua zi a evenimentului organizat de Evensys, este programat un training interactiv de strategii de comunicare in social media. PR Forum se desfasoara pe 23-24 martie 2010 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Vezi detalii in comunicatul de presa.