Un grup de jurnalisti de la fostul cotidian economic Business Standard a lansat luni EconomicTimes.ro, o publicatie exclusiv online dedicata persoanelor interesate de investitii pe piata de capital. Publicatia se adreseaza celor care deja au investitii in actiuni, obligatiuni, fonduri mutuale sau produse derivate, dar si celor care "nu vor sa fie prinsi pe picior gresit" de urmatoarea criza financiara, potrivit unui comunicat EconomicTimes.ro.

Echipa editoriala este cea care asigura si finantarea in intregime a proiectului.

Catalin Ciocan, redactorul-sef al publicatiei, are o experienta de peste sase ani in presa financiara, perioada in care a lucrat la doua dintre cele mai importante ziare de business din Romania, respectiv Ziarul Financiar si Business Standard. La cel din urma a coordonat departamentele de banci, burse si asigurari din pozitia de redactor-sef adjunct.

Ramona Asiminei, redactorul-sef adjunct, are la randul ei o experienta de peste patru ani in presa financiara. Ramona si-a inceput cariera la Curierul National, iar ulterior a facut parte din echipa care a lansat cotidianul Business Standard, unde a fost editorul departamentului piata de capital.

Detalii pe WebPR.ro