Grupul de case de productie infiintat de Valeriu Lazarov in Spania este in curs de inchidere, a declarat pentru Mediafax Augusta Lazarov, prezenta zilele acestea la targul de televiziune MIPTV de la Cannes, pentru a cumpara programe de televiziune pentru postul Antena 1. In acelasi timp, firmele marca Lazarov din Romania isi vor continua activitatea, a precizat ea.

"Intregul grup de case de productie din Spania este in curs de inchidere, pentru ca altfel ar fi trebuit sa fim in egala masura si in Romania si in Spania foarte activi si ideea este ca am fi putut sa ne ocupam oarecum in egala masura numai eu si Roberto (unul dintre copiii lui Valeriu Lazarov, n.r.), pentru ca ceilalti copii ai lui Valeriu nu au avut legatura cu televiziunea (...) Atunci ar fi fost destul de dificil pentru amandoi si am hotarat sa incheiem totul in Spania. Am ramas deocamdata cu activitatea firmelor din Romania, unde, de asemenea, este destul de greu, pentru ca acum televiziunile au bugete inca mici, incasarile din publicitate au scazut foarte mult si este un moment mai complicat", a explicat Augusta Lazarov pentru sursa citata.

Potrivit acesteia, la biroul din Romania al firmelor de productie detinute de Valeriu Lazarov administratorul principal este Roberto Lazarov, in timp ce functia de director general este ocupata in continuare de Ileana Pop.

Augusta Lazarov a preluat, pe 15 februarie, functia de Head of Entertainment la Antena 1, unde se ocupa de coordonarea si dezvoltarea programelor de divertisment ale televiziunii. Pana la aceasta data a lucrat pentru casele de productie Lazarov, iar in prezent continua sa fie actionar al respectivelor companii.

Din noua sa functie, a cautat la MIPTV "show-uri pentru prime time in special, dar si pentru acces prime time si game show-uri", mai spus Augusta Lazarov, precizand ca pe postul Antena 1 vor intra programe noi, "de mare anvergura", in grilele de vara si de toamna.