Primul spot publicitar in format 3D care va rula in cinematografele din Romania promoveaza New Age Media Romania, regia de media a companiei Cinema City Romania, si va rula incepand de marti in cele 56 de sali din intreaga retea Cinema City (Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Bucuresti), a precizat pentru HotNews.ro Corina Gonteanu, director de marketing in cadrul Cinema City Romania.

"In Romania nu au existat pana acum spoturi 3D, desi in tara noastra s-au implementat tehnologiile digitale 3D inca din 2008. La nivel international, utilizarea de spoturi 3D in cinematografe a castigat adepti inca de anul trecut, dar 2010 este considerat anul de referinta pentru tehnologia 3D, atat in cinematografe cat si in televiziune, si deci ne putem astepta la un numar destul de mare de companii care vor apela la acest format pentru a isi promova brandul/produsele", sustine Corina Gonteanu.

Potrivit oficialilor New Age Media Romania, investitia in acest spot publicitar a fost de circa 9.000 de euro, acesta urmand sa fie difuzat incepand din 27 aprilie in toate cinematografele Cinema City, inaintea tuturor filmelor 3D.

"Spotul New Age Media este realizat de sucursala din Varsovia a firmei suedeze The Chimney Pot. Conceptul a fost creat de graficienii 3D ai The Chimney Pot in cooperare cu departamentul de productie al New Age Media Polonia. Spotul a fost creat de la zero, special pentru New Age Media Romania, ceea ce este foarte important pentru a beneficia din plin de efectul stereoscopic 3D. Costul acestui spot a fost de aproximativ 9.000 de euro, iar productia lui a durat 4 saptamani. Chiar si muzica/ sunetul a fost creat special pentru acest spot, astfel incat sa fie cat mai bine adaptat imaginii. Spoturile 3D ale New Age Media Romania vor fi difuzate in cinematografele din intreaga retea Cinema City (Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Bucuresti (Cinema City Cotroceni), a declarat Raluca Demetriade, director de vanzari in cadrul New Age Media Romania.