Dana Razboiu paraseste Kanal D, dupa trei ani si jumatate de colaborare, timp in care a prezentat principalul buletin de stiri al postului. "A venit timpul sa ma concentrez acum pe cealalta familie a mea, pe copii mei, pe viata mea personala", afirma Dana, citata intr-un comunicat al postului.

"Nu a fost o decizie usoara; am facut parte din echipa stirilor Kanal D inca de la inceput, am trecut prin emotiile primelor zile de emisie, ale primelor buletine de stiri, am fost fericita cu fiecare punct de rating castigat in preferintele telespectatorilor; am intalnit oameni minunati cu care am legat prietenii de o viata. In toti acesti 3 ani si jumatate am simtit ca am facut parte dintr-o mare familie. Dar a venit timpul sa ma concentrez acum pe cealalta familie a mea, pe copii mei, pe viata mea personala, dar voi pastra in suflet anii petrecuti alaturi de echipa Kanal D", a declarat prezentatoarea.

Dana Razboiu si-a inceput cariera in televiziune in anul 1995 la Timisoara. In anul 2001 a venit la pupitrul principalelor stiri de la TVR1, colaborare care a durat pana in anul 2007, moment in care prezentatoarea a acceptat oferta postului de televiziune Kanal D.

Dana Razboiu este licentiata in psihologie si a urmat cursuri de perfectionare in jurnalism la BBC si CNN.