Catalin Tolontan si Pagina de media dau, joi, drept aproape sigura revenirea contului media al Vodafone la McCann Erickson, de la 1 iulie, dupa ce acesta a trecut la 1 februarie a.c. de la McCann la OMD Romania. Cristian Mucichescu, managing director OMD, a declarat pentru HotNews.ro ca "pana la aceasta ora nu am absolut nicio hartie oficiala, discutie, orice prin care stirea respectiva sa fie sustenabila". Contactati la randul lor de HotNews.ro, reprezentantii de comunicare ai Vodafone si Bogdan Enoiu, managing director McCann WorldGroup Romania, au spus ca nu comenteaza pe marginea acestui subiect.

  • Reprezentantii Vodafone: "OMD este agentia noastra de media. Nu comentam zvonuri".
  • Bogdan Enoiu, McCann: "Nu comentez. Om trai si om vedea, dupa cum am mai zis"
  • Cristian Mucichescu, OMD: "Pana la aceasta ora nu am absolut nicio hartie oficiala, discutie, orice prin care stirea respectiva sa fie sustenabila. Altceva nu am de adaugat, in aceste conditii"

Catalin Tolontan pe blogul sau si Paginademedia.ro invoca drept argument pentru o astfel de masura politica aplicata de OMD in negocierea preturilor, cu televiziunile si alte medii.

Bogdan Enoiu afirma, in ianuarie, in cadrul unei Intalniri online HotNews.ro, ca agentia sa "va face tot posibilul sa recupereze in cursul acestui an contul Vodafone", pe care l-a administrat timp de mai bine de un deceniu.

Anul trecut, in urma unei licitatii internationale, grupul Vodafone a decis ca reteaua OMD sa gestioneze la nivel global contul sau de media. In urma deciziei, Vodafone Romania a anuntat in data de 25 ianuarie ca de la 1 februarie 2010 contul sau de media, unul dintre cele mai mari pe piata romaneasca, este administrat de OMD. Vodafone continua sa colaboreze cu McCann Erickson pentru serviciile de creatie publicitara.