Sorin Danilescu, in ultimele sase luni director de dezvoltare al Intact Interactive, divizia new media a grupului Intact, paraseste aceasta pozitie. "Este vorba despre incheierea unui mandat, am realizat mare parte din ce mi-am propus. Cele mai multe dintre tinte au fost indeplinite, iar rolul meu era in ultima vreme nesemnificativ in toata constructia. (...) Echipa este formata, se poate dezvolta singura", a spus Danilescu, luni, pentru HotNews.ro.

El a precizat ca luni este ultima zi de munca, la capatul unei "perioade determinate" pentru care a preluat postul de director de dezvoltare. Danilescu spune ca "voi avea cateva zile de odihna, dupa care voi vedea, am cateva variante incipiente (...) Exista si varianta de a continua in cadrul grupului", a precizat el, fara a putea da, pentru moment, detalii.

Potrivit lui Danilescu, decizia de a pleca a fost luata de comun acord acum trei saptamani, iar Gusti Roman, directorul general Intact Interactive, "va coordona intreaga echipa. Va exista continuitate fara nicio problema".

  • In august 2009, Sorin Danilescu, pana atunci director de dezvoltare al Gazeta Sporturilor, a preluat pozitia de director general al Intact Interactive, in locul lui Bogdan Gavrila. In septembrie anul trecut, dupa mai multe dispute, directorul executiv InIn Magda Zander si directorul de vanzari Gabriel Boaca au parasit divizia online a grupului Intact. In decembrie, Augustin Roman a preluat pozitia de director general al InIn, in locul lui Danilescu, acesta ramanand director de dezvoltare.