Discovery Networks Europa Centrala (DNEC) anunta o serie de schimbari la nivelul conducerii operatiunilor din Romania. Vicepresedintele pentru vanzari de publicitate al DNEC, Dorota Zurkowska-Bytner, preia pozitia de country manager pentru Romania, in timp ce Ada Roseti, channel manager pentru Romania, a fost promovata channel director pentru Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia.

Ada Roseti va coordona, din Romania, activitatile canalelor Discovery pe cele patru piete din regiune si va fi secundata in activitatile de marketing de Diana Tulbure, pana acum marketing manager pentru Romania.

O alta decizie este numirea lui Andrei Grigorescu, avand experienta in vanzari outdoor, in pozitia de manager de vanzari de publicitate.

Dorota Zurkowska-Bytner isi va pastra pozitia de vicepresedinte DNEC pentru vanzari de publicitate si, potrivit anuntului, va colabora cu Katarzyna Kieli, general manager DNEC, pentru a dezvolta si aplica strategii adaptate pietei din Romania.

  • Katarzyna Kieli, citata in comunicatul Discovery: "Romania devine o piata tot mai importanta pentru noi, fiind in prezent a doua ca marime in Europa Centrala, dupa Polonia. (...) Am decis sa facem aceste schimbari pentru a continua sa ne dezvoltam, pe masura ce portofoliul nostru pe piata din Romania se extinde si se maturizeaza. Am luat de asemenea in considerare dezvoltarea ulterioara pe pietele emergente din Ungaria, Republica Ceha si Slovacia."

Vezi mai multe in comunicatul de presa