Fostul ministru al Economiei, Codrut Seres, a fost numit presedintele companiilor Antena 1 SA si Intact Production SA, el fiind, totodata, membru al Consiliului de Administratie al Antena 3 SA, informeaza Mediafax.

UPDATE Pagina de media scrie ca entitatea-umbrela ce grupa brandurile media ale familiei voiculescu, Intact Media Group, devine companie de sine statatoare si va fi functionala, cel mai probabil, de la 1 iulie, ca firma de management pentru celelalte companii media. Vezi mai multe aici

Potrivit Monitorului Oficial din 21 iunie, incepand cu 1 iunie 2010, SC TV Antena 1 SA este condusa, cu un mandat de 4 ani, de un consiliu de administratie format din Ioan-Codrut Seres - presedinte, Sorin Oancea - membru, George-Sorin Alexandrescu - membru/director general, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Tot incepand cu 1 iunie, au fost revocati la cerere din consiliul de administratie al societatii Ion Darasteanu, George-Daniel Matiescu si Cristian Marian Mihalache.

Conform sursei citate, Codrut Seres a fost numit, tot de la 1 iunie, cu un mandat de 4 ani, presedintele Intact Production SRL. Astfel, Consiliul de Administratie al societatii este format din: Ioan-Codrut Seres - presedinte, Sorin Oancea - membru, Irina Radu - membru/director general, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

In luna mai, din consiliul de administratie al Intact Production au fost revocati la cerere Ion Darasteanu, Florin Nicoara si Irma Ene. Tot atunci, societatea a incetat raporturile contractuale cu Ioan Laura Pasca.