Deputatul PDL Mihail Boldea a acuzat-o luni seara pe Ada Mesesan, nominalizata de democrat-liberali pentru conducerea SRTv, ca i-a cerut bani pentru a-i aranja aparitiile la diverse posturi de televiziune, anunta Realitatea.net. Contactata telefonic, Ada Mesesan, care este in prezent sefa biroului de presa al PDL, a declarat ca nu doreste sa comenteze acuzatiile formulate de Mihail Boldea.

Acuzatiile vin cu cateva ore inainte de votul Parlamentului referitor la componenta noului Consiliu de Administratie al televiziunii nationale.

Concret, Boldea afirma ca ca ar fi trebuit sa incheie un contract cu firma Adei Mesesan, in valoare de 1.000 de euro, pentru a aparea la televizor.

Boldea sustine ca are dovezi si ca a prezentat acest caz colegilor democrat-liberali: "Ada Mesesan imi trimisese contractul. I-am spus liderului de grup de la Camera, domnul Mircea Toader. Am adus la cunostinta celorlalti colegi de aceasta solutie. Ulterior am gasit o firma de imagine care sa ma consilieze, nu am mai fost la televizor pentru ca nu am mai fost acreditat de firma doamnei Mesesan. La inceputul anului 2009 nu aveam contacte cu realizatorii TV. De multe ori se punea problema sa o anuntam si pe doamna Mesesan de aparitiile tv", a declarat Boldea, pentru Realitatea TV.

Mihail Boldea a declarat marti, la Antena 3, ca nu o va vota pe Ada Mesesan in consiliul de administratie al televiziunii nationale, dar nu a dorit sa reia afirmatiile formulate cu o zi in urma, precizand ca a stabilit cu moderatorii ca nu doreste sa "dezvolte" acest subiect.

"Eu pe Ada Mesesan, am spus foarte clar, nu o voi vota. Este dreptul meu, nimeni nu poate sa-mi interzica acest lucru. Eu nu sunt de acord sa-mi acord votul acestei persoane", a subliniat deputatul democrat-liberal.

Mihail Boldea a adaugat ca nu doreste sa dezvolte acest subiect deoarece este vorba despre "un conflict intern al PDL".

UPDATE Ada Mesesan: Eu nu ma vand pe gratis. Ceea ce spune deputatul e o minciuna

Ada Mesesan, care s-a prezentat luni dimineata la Parlament, a respins acuzatiile, sustinand ca afirmatiile deputatului nu sunt altceva decat o minciuna.

"Ceea ce spune deputatul in cauza e o minciuna. Deputatul a dorit foarte mult sa incheie un contrcat de consultanta cu mine iar eu, foarte simplu, am refuzat pentru ca nu m-a interesat acest lucru", a declarat ea, la Antena 3.

Ada Mesesan a precizat ca nu este membru al PDL ci "consultant" si are un contract de consultanta cu partidul: "Nu am niciun contract de consultanta cu niciun parlamentar, am un contract de consultanta cu PDL".

Intrebata despre suma de 1.000 de euro, invocata de deputatul PDL, Mesesan a raspuns: "Daca vreti sa recurg la limbajul de jurnalist, cum am fost o data, eu nu ma vand pe gratis".

Boldea: Mi-a aruncat manusa prosteste, stie ca minte

In replica, Boldea a afirmat ca si-ar fi dorit sa mentina aceasta disputa in interiorul partidului, si a acuzat-o pe Mesesan de minciuna: "Mi-a aruncat manusa prosteste, in conditiile in care stie ca minte".

El sustine ca are pe adresa electronica, din data de 26 februarie, mailul cu draftul de contract prin care Ada Mesesan isi oferea serviciile de consultanta.

"Povestea era alta: obiectul era consultanta, dar se urmarea sa-mi dea posibilitatea sa merg la posturile de tv", in conditiile in care producatorii de la televiziuni solicitau biroului de presa trimiterea unui reprezentant al partidului la emisiuni, spune el.

"Cat am fost in gratiile dansei, m-a trimis si pe mine, trei saptamani. Neincheind acest contract, mi s-a blocat accesul la posturile de televiziune. In acel moment s-a incheiat activitatea mea pe posturile de televiziuni", afirma el.

Boldea a sustinut ca nu e nici "prost, nici tampitel, nici omul care sa aiba probleme psihice sa se ia de un om" fara sa aiba un motiv intemeiat.

Ada Mesesan a confirmat luni, pentru HotNews.ro, discutiile privind numirea sa in fruntea televiziunii nationale: "Mi s-a propus de catre conducerea PDL sa fiu membru in consiliu de administratie al TVR si, implicit, sa preiau si functia de presedinte al SRTV. Urmeaza audierile si vom vedea care va fi rezultul votului din Parlament", afirmase fosta ziarista.