Larry King, una dintre figurile emblematice ale televiziunii de stiri CNN, pentru care a realizat timp de 25 de ani un talk-show celebru in toata lumea, a anuntat ca va pune punct emisiunii in toamna acestui an. Larry King, in varsta de 76 de ani, a explicat intr-un comunicat ca isi doreste "mai mult timp pentru sotia sa si pentru a asista la meciurile de baseball ale copiilor", relateaza AFP.

Larry KingFoto: Reuters

"Am discutat cu cei de la CNN si le-am spus ca vreau sa pun punct la Larry King Live, emisiunea mea de seara, in aceasta toamna si, din fericire, au acceptat", spune celebrul realizator, in comunicatul citat.

Larry King a precizat insa ca va continua sa lucreze alaturi de CNN. "Voi face intotdeauna parte din familia CNN si voi prezenta mai multe emisiuni speciale si mari evenimente nationale si internationale", precizeaza celebrul realizator.

Viata conjugala a lui Larry King a tinut prima pagina a ziarelor din Statele Unite in ultimele luni, dupa ce prezentatorul a cerut divortul de cea de-a saptea sotie a sa, Shawn Southwick, pentru a se impaca ulterior cu ea.

Larry King a intrat recent in Cartea Recordurilor drept prezentatorul a carui emisiune a fost difuzata cel mai mult timp in Statele Unite, la acelasi post si la aceeasi ora.

"Inchizand acest capitol, vreau sa privesc spre viitor si la ceea ce imi va aduce capitolul urmator, dar acum este timpul sa-mi atarn bretelele in cui", a declarat el, referindu-se la celebra sa "semnatura" vestimentara.