Calin Buzea, in ultimii ani business director al agentiei Mediafax, va prelua conducerea agentiei de marketing digital MRM Worldwide Romania, parte a grupului McCann, dupa cum a declarat, marti, pentru HotNews.ro Bogdan Enoiu, managing director McCann WorldGroup Romania. Buzea preia sefia MRM dupa recenta plecare a Bogdanei Butnar, care a fost director MRM in ultimii doi ani.

Calin Buzea - care, dupa cum aminteste Bogdan Enoiu, a mai lucrat in trecut la McCann - s-a alaturat agentiei Mediafax in martie 2006, iar din noiembrie 2007 a preluat pozitia de business director al agentiei de presa.

Bogdana Butnar a spus, marti, pentru HotNews.ro ca zilele urmatoare va incepe lucrul la agentia Headvertising, unde se va ocupa "de strategie si de digital" si "nu voi mai fi omul care semneaza statele de plata", ci "voi face strategie" la o agentie care "trebuie sa aiba digitalul in ADN-ul ei", a spus Butnar.

Luni, ea a declarat pentru AdPlayers.ro ca dupa plecarea de la MRM se va ocupa si de "doua proiecte personale online". Bogdana Butnar a mai lucrat la Headvertising in perioada 2004-2006.