Kaleidoscope, agentie infiintata in 2009, devine agentia de online a BBDO Romania, anunta grupul intr-un comunicat de presa. Agentia ofera servicii de creatie, strategie si planning, design, management de continut si search marketing.

Kaleidoscope este condusa de Cristian Pantazi, care a condus eLowe, divizia digitala a Lowe&Partners, infiintata in 2008. (n.r. - El nu este redactorul-sef al HotNews.ro, cu acelasi nume).

Cristian Pantazi e citat in comunicat explicand ca "dupa un an petrecut ca agentie independenta am decis sa ne alaturam grupului BBDO, un pas important atat pentru dezvoltarea Kaleidoscope dar si pentru completarea ariei de competenta a BBDO Group". La randul ei, Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania, este citata spunand ca "alaturarea Kaleidoscope grupului BBDO a fost o decizie strategica. O actiune fireasca in contextul in care urmarim sa completam zona de expertiza a grupului cu servicii creative".

Kaleidoscope include in portofoliul sau de clienti Philips si Pepsi. Grupul BBDO Romania este format din agentiile Graffiti BBDO, Graffiti PR, Media Direction si Proximity.

  • Vezi comunicatul de presa aici