Stirile posturilor Antena 1 si Antena 3 au noi redactori-sefi, dupa ce Gheorghe Voicu si Aura Titiriga au parasit aceste pozitii in ultimele luni. La Antena 1, sefa stirilor este, incepand cu 1 septembrie, Adriana Pava, iar la Antena 3 - Marius Huc, potrivit unui anunt al grupului Intact. Adriana Pava a fost, in ultima perioada, redactor-sef adjunct la Observator, iar Marius Huc - producatorul lui Razvan Dumitrescu, dupa cum precizeaza pe blogul sau Adelin Petrisor, care a scris in prealabil despre aceste numiri.

Totodata, producator general stiri Antena 1 si Antena 3 este Octavian Basoc, fost producator general la TVR si producator general si director de productie la Antena 3.

Schimbarile vin dupa ce, incepand din 23 august, Alina Petrescu a fost inlocuita de Andreea Berecleanu la pupitrul principalului jurnal de stiri al Antenei 1, Observator 19. In prealabil, Gheorghe Vuicu, numit acum un an redactor-sef la Observator, a fost inlaturat din functie, iar in iulie redactorul-sef al stirilor Antena 3, Aura Titiriga, si-a dat demisia din aceasta pozitie.

In iunie, la conducerea stirilor celor doua posturi, care au trecut in ultimele luni prin mai multe masuri de reorganizare, a fost numit Alin Romascan, Head of News. El a mai lucrat la Antena in perioada 2001-2006, dupa care, pana in prima jumatate a acestui an, a lucrat la Realitatea.