Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) va organiza in perioada octombrie-decembrie un program de pregatire pe tema "Jurnalism non-linear", dedicat jurnalistilor din mediu online. Programul combina cursurile cu practica in redactie. Inscrierile se fac pana in data de 27 septembrie.

Potrivit unui anunt CJI, "programul va oferi jurnalistilor in intelegere mai buna a modului in care functioneaza new media si abilitati care sa le permita sa foloseasca, intr-un mod flexibil si creativ, noile tehnologii in activitatile curente."

Persoanele interesate sa se inscrie trebuie sa trimita pe adresa jnl@cji.ro, pana la termenul mentionat, un dosar care sa contina: CV, scrisoare de intentie in care sa descrie un proiect multimedia pe care doresc sa-l realizeze, o scrisoare din partea redactiei prin care li se garanteaza participarea (pentru cei angajati) si linkuri care sa ilustreze activitatea lor in domeniul multimedia (pentru cei cu experienta in domeniu).

Cursurile se vor desfasura in perioada 20 octombrie-19 decembrie. Organizatorii precizeaza ca pentru editia din 2010 a programului costul este de 600 de euro, plata putand fi facuta in patru rate. Taxa include, intre altele, participarea la cele patru cursuri, asistenta online in perioada dintre cursuri si materiale de curs.

  • Mai multe detalii despre program si inscriere gasiti aici