La categoria "bloguri", au fost gasite 48 de rezultate in cautarea efectuata pe ultimele 24 de ore, in 414 bloguri si in toate domeniile monitorizate (de la politica, finante, administratie, IT&C, vedete samd). Cele 48 de texte apar pe 30 de bloguri. O parte dintre bloggeri au consacrat mai multe texte, dar cei mai multi s-au limitat la o singura postare. Vezi mai jos registrul emotional in care au fost scrise posturile, scrie Dan Popa pe blogul lui.

Documentele originale – in pdf- vizand discutiile telefonice ale lui Vantu cu Popa (referatul procurorilor) au aparut pe bloguri ieri dimineata (Victor Roncea) si in mai multe ziare centrale scrise sau electronice. Seara, au fost date si de televiziuni in cadrul jurnalelor de stiri. Pentru mine, asta inseamna ca s-a dat verde la publicatul

ton articole

ton articole

Foto: Hotnews

lor, in masa. Peste jumatate din postarile pe bloguri neutre cu privire la Vantu, dar defavorabile lui Basescu. Bine, discutam aici de blogurile unor amici sau fosti amici ai lui SOV (cum sunt Sorin Rosca Stanescu sau Alecu Racoviceanu), dar tendinta majoritara e de acuzatii aduse lui Basescu (de parca Basescu ar fi fost inginerul financiar, nu Vantu). Multumesc Media IQ.

Posturile cu cea mai mare audienta le-a scris Dan Selaru, Teofil, Ciutacu, Cristi Dogaru, Arhi, Reporter Virtual, Badea si Roncea. Au existat si texte neutre sau amuzante, cum e cel al Norei Damian.

Cel mai activ a fost blogul lui Rosca Stanescu. El a fost si primul care a scris despre retinere, imediat dupa ce ea s-a produs. Al doilea blogger care a scris a fost Necenzurat, care a preluat o stire Mediafax.

vantu1

Unde s-a scris despre Vantu, joi

Foto: Hotnews

In dinamica, ieri au aparut in media romaneasca texte cu SOV, mai multe cu 661.22% fata de saptamana precedenta si cu 57,11% mai multe decat in luna trecuta.

Media tiparita si televiziuni

Au fost gasite 301 rezultate in cautarea efectuata pe ultima zi, in 282 surse. Cele mai multe preiau stirile agentiilor de presa, dar exista si articole cu un grad de neutralitate scazut. Marfa a fost aceeasi, doar ambalajul a diferit.

grafic Vantu

grafic Vantu

Foto: Hotnews

Si acum despre televiziuni. Mai toate au relatat ca de obicei, fie din fata Politiei sau Parchetului, de la Judecatorie sau din fata casei lui Vantu. Cele mai multe au relatat neutru. Mentiune: Nu am luat in calcul Antenele si Realitatea pentru ca se stie ce circ mediatic au produs. Publika a dat o stire seaca. ProTV Chisinau: Un om de afaceri moldovean a fost retinut in Romania in dosarul prabusirii FNI, in care sute de mii de oameni au pierdut banii depusi in acest fond.

Octavian Turcan este suspectat ca i-ar fi transferat bani in Indonezia unui alt personaj din dosar, Nicolae Popa, in timp ce acesta era cautat de autoritati pentru a fi incarcerat.

TVR a realizat un “dosar” al lui Vantu, in care sunt amintite toate scandalurile in care a fost implicat.

ProTv a scris in stilul propriu: “Cine-i nascut in Tepesti si a dat teapa de 50 miliarde de lei vechi?”

Citeste si comenteaza pe blogul lui Dan Popa