​Organizatorii editiei din acest an a Webit, eveniment international dedicat marketingului digital, ce va avea loc la sfarsitul lunii viitoare la Sofia, anunta ca pana in data de 30 septembrie preturile pentru inscrierea la o serie de evenimente sunt de: 120 euro - o zi de acces la principala conferinta, in cadrul careia vor vorbi, intre altii, reprezentanti Facebook, Yahoo!, BBC, eBay; 130 de euro - prelegerea de sase ore pe tema vanzarilor online, sustinuta de Martin Newman; 60 de euro - prelegerea sustinuta de Rand Fishkin pe tema search engine marketing si social media.

Cititorii HotNews.ro - partener media al Webit 2010 - au parte de un discount suplimentar de 10%, de care vor beneficia introducand codul HOTNEWS1220 la rubrica "I have a discount code", in timpul inregistrarii.

Organizatorii precizeaza ca din 1 octombrie preturile mentionate vor creste cu 30%. Inregistrarea online poate fi facuta aici.

In incercarea de a diminua costurile de calatorie si cazare pentru participanti, Webit Expo&Conference anunta, totodata, un acord special cu partenerul Kempinski Hotel Sofia.

Vezi si:

Accesul in zona expozitionala este gratuit, dar se face pe baza de inregistrare. Accesul la o parte dintre sesiuni este, de asemenea, gratuit, insa accesul la altele costa intre 10 si 30 de euro.