Vlad Petreanu a anuntat, vineri, pe blogul sau ca emisiunea de publicistica "Reporter Special" de la Antena 3 a fost suspendata. "Constat, doar, ca in programele de televiziune romanesti va fi de-acum o ora de publicistica mai putin in fiecare saptamana", scrie el pe blog. Pe de alta parte, Mediafax il citeaza pe Mihai Gadea, directorul general Antena 3, potrivit caruia echipa emisiunii suspendate se va ocupa impreuna cu alte persoane, care se vor alatura postului, de un proiect "important si mai mare".

Potrivit lui Gadea, citat de Mediafax, "ne pregatim de ceva important si mai mare. Se va organiza un departament de corespondenti speciali, din care va face parte echipa de la "Reporter Special" impreuna cu alti oameni care se vor alatura postului". Seful Antena 3 nu a precizat cand va incepe noul proiect.

Vlad Petreanu aminteste pe blogul sau ca "Reporter Special a fost in programele Antena 3 timp de aproape doi ani si jumatate. In aceasta perioada, ziua si ora de difuzare au fost schimbate de nenumarate ori - chiar si de 3 ori intr-un sezon - emisiunea fiind impinsa de colo-colo de varii talk-show-uri cu potential mai mare de audienta, desigur. In ultimele 3 luni, Reporter Special se difuza sambata de la ora 17, cu rezultate oscilante - in urma cu doua saptamani, de exemplu, a facut varful de audienta al statiei pentru ziua respectiva, cu o ancheta semnata de Stelian Muscalu asupra defrisarilor masive din zonele inundate in primavara, in Moldova."