Anchetele incluse in emisiunea Incognito, relansata luna aceasta, vor continua sa fie difuzate la Prima TV in cadrul jurnalului Focus, potrivit postului de televiziune. Discovery Networks International anunta schimbari in organizarea operatiunilor din Europa si la nivelul managementului acestora. Iar agentia Starcom si Avon anunta o noua editie a campaniei de educare impotriva cancerului la san.

  • Anchetele si reportajele realizate de jurnalisti Romania libera si difuzate in cadrul emisiunii Incognito, relansata luna aceasta de Prima TV si coordonata de redactorul-sef al RL, Dan Turturica, vor putea fi urmarite in cadrul Focus, jurnalul de stiri al acestui post de televiziune, potrivit unei informari Prima TV. Luni, Reportervirtual.ro a scris, citand surse din televiziune, ca emisiunea Incognito a fost scoasa din grila Prima TV. Emisiunea Incognito a fost programata spre difuzare martea, de la ora 20.30. Programul Focus incepe la ora 18.00.
  • Discovery Networks International a anuntat o noua structura a echipei de senior management pentru operatiunile sale din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Operatiunile din Europa sunt impartite pe criterii geografice - Europa de Est si Europa de Vest. Operatiunile pentru Europa de Est vor fi conduse de Discovery Networks Europa de Est, din sediile de la Varsovia si Londra, alaturi de birourile locale din Rusia, Romania, Ungaria si Republica Ceha. Echipa de senior management pentru aceasta regiune este alcatuita din: Katarzyna Kieli - Executive Vice President & Managing Director, Europa de Est; Phillip Luff - Acting General Manager, Europa Centrala; Paul Welling - Head of Channels; Fulvia Nicoli - Senior Vice President, Head of Research & Insight; Chris Shaw - Senior Vice President, Ad-sales; Caleb Weinstein - Senior Vice President, Head of Distribution & Acting General Manager Emerging Markets; Jon Bennett - Director, Corporate Communications. Vezi detalii in comunicatul de presa
  • Agentia Starcom si Avon Cosmetics anunta o noua editie a "Campaniei pentru sanatatea sanilor", campanie de educare si informare dedicata lupta impotriva cancerului la san. Campania este sustinuta, intre altele, de Andreea Marin Banica, Andreea Raicu, Iuliana Tudor sau Maia Morgenstern, va include un Mars al Promisiunii in data de 1 octombrie si se asociaza cu festivalul de film Kinofest, printr-o sectiune de filme sociale. Vezi detalii despre campanie in comunicatul de presa.