Corneliu Vadim Tudor a atras o noua amenda de 15.000 de lei din partea CNA pentru postul Realitatea TV. Iar Unimedia.md scrie ca Sorin Ovidiu Vantu a anuntat ca nu intentioneaza sa vanda Publika TV, postul sau din Republica Moldova. Grupul Time Warner este interesat sa-si dezvolte prezenta mai degraba in Europa de Est decat in vestul continentului.

  • CNA a aplicat, marti, o amenda de 15.000 de lei postului Realitatea TV pentru o emisiune "Editie speciala" difuzata in data de 23 septembrie, in care invitat a fost Corneliu Vadim Tudor. Consiliul a decis aceasta amenda deoarece moderatoarea nu a cerut probe invitatului pentru diversele acuzatii aduse unor persoane publice. Tot marti, Pro FM a fost amendat cu 10.000 de lei pentru limbajul vulgar folosit in cadrul mai multor editii ale emisiunii matinale "Alarma". Iar postul Antena 3 a fost amendat cu 2.500 de lei pentru ca nu a respectat obligatia de a comunica publicului motivele si obiectul unei sanctiuni, in formularea transmisa de CNA.
  • Unimedia.md scrie ca Sorin Ovidiu Vintu, actionar majoritar la postul de televiziune Publika TV din Republica Moldova, a anuntat ca nu intentioneaza sa vanda acest canal. Potrivit sursei citate, anuntul a fost facut dupa ce a fost vehiculata informatia ca Publika TV ar fi fost cumparata.
  • Grupul media Time Warner este interesat sa-si dezvolte prezenta pe pietele ce inregistreaza o crestere mai rapida, precum Europa de Est sau America Latina, fiind putin probabil sa apeleze la achizitii in Europa Occidentala, potrivit Financial Times, care il citeaza pe presedintele Time Warner, Jeff Bewkes. In urma cu un an si jumatate Time Warner a investit in 31% din Central European Media Enteprises, grupul ce controleaza in Romania posturile din reteaua Pro.