Agentia GMP PR anunta infiintarea unui departament specializat in managementul crizelor de comunicare. Iar TVR 2 lanseaza marti o noua emisiune, "Joc deschis", invitatul primei editii fiind guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

  • Agentia de relatii publice GMP PR a infiintat un departament specializat in managementul crizelor, ce ofera clientilor agentiei servicii de evaluare a riscului, training, consultanta si management al crizelor de comunicare, potrivit unui comunicat de presa. Departamentul este format din trei oameni si este coordonat de Ana-Maria Constantinescu. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • TVR 2 lanseaza, marti, la ora 20.00, o noua emisiune, "Joc deschis", prezentata de Oana Popescu si in care vor fi invitate "personalitati cu o cariera bine stabilita, care vor vorbi despre reusitele si esecurile lor", potrivit unei informari a postului. Programul se adreseaza unui public "activ, dinamic, interesat sa se adapteze schimbarilor care ne afecteaza pe toti". Invitatul primei editii este guvernatorul BNR Mugur Isarescu.