Grupul Ogilvy a devenit partener de comunicare al companiei Ford in Romania, incepand cu luna octombrie, se arata intr-un comunicat al companiei media. Totodata, incepand cu aceasta luna, Mindshare Media va coordona contul de media al Ford oferind atat servicii de planificare, cumparare si implementare a comunicarii cat si strategii de analiza a profilului consumatorului si de eficienta a investitiei.

Compania Ford Motor Company, cu sediul in Dearborn, Michigan, produce sau distribuie automobile in intreaga lume. Compania are aproximativ 163.000 de salariati si 70 de fabrici in intreaga lume si detine marcile Ford, Lincoln si Mercury, a carei productie va inceta in trimestrul al patrulea al anului 2010. Compania presteaza servicii financiare prin intermediul societatii Ford Motor Credit Company.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Printre clientii Ogilvy se numara BAT, Unilever, Kraft, Cosmote/Germanos, Ford, Tarom, Petrom, Heineken, Millennium Bank.