Cosmin Cernat a castigat, luni, concursul pentru ocuparea postului de director al Departamentului Sport, din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport a TVR, dupa cum au spus pentru HotNews.ro surse din televiziunea publica. Informatia a fost confirmata de reprezentantii postului. Cernat a castigat acest post la cateva luni dupa ce a revenit la TVR, pentru a se ocupa de Champions League.

Paginademedia.ro a scris, in cursul diminetii, ca la acest concurs urmau sa participe Cosmin Cernat si Andi Vilara, care a condus, interimar, departamentul. Concursul a fost organizat dupa ce, vineri, Anca Lazarescu a castigat, tot prin concurs, postul de director al Departamentului Emisiuni Informative de la TVR, parte a Directiei Emisiuni Informative si Sport. Directia este condusa de Rodica Culcer.

Cosmin Cernat a revenit in septembrie la TVR, unde a lucrat pana cand s-a alaturat echipei Kanal D, in urma cu trei ani si jumatate. El a venit pe pozitia de "project manager pentru UEFA Champions League, meciurile echipei nationale si evenimente sportive speciale".