Postul B1 TV se va relansa, in ianuarie, cu o noua conducere, care va fi anuntata in cateva zile, iar dupa plecarea lui Radu Moraru la viitorul post generalist al RCS&RDS si venirea noilor oameni postul "se va dezvolta pe coloana sa vertebrala, nu se sterge si nu se ia de la zero", a spus, vineri, pentru HotNews.ro Bobby Paunescu. Acesta nu a spus cine va face parte din noua conducere si care vor fi, exact, schimbarile ce vor avea loc in actionariatul B1, dar a afirmat ca "nu as putea dezminti" informatiile care circula pe piata. Acestea dau drept sigura venirea lui Sorin Oancea, ex-Intact, la B1.

"Pot sa confirm ca Aura Titiriga (ex-Antene - n.r.) va fi sefa departamentului de stiri la B1", a spus Bobby Paunescu pentru HotNews.ro.

El spune ca viitoarea echipa de management va avea toate atributiile de conducere operationala la B1, atat timp cat el se va ocupa de proiectul de film la care lucreaza. El a declarat ca informatii detaliate despre noua conducere a postului vor fi disponibile in decembrie, cu cateva zile inainte ca aceasta sa isi preia complet atributiile, "dupa ce sunt rezolvate toate chestiunile birocratice", a spus Bobby Paunescu.

Bobby Paunescu, pentru HotNews.ro:

  • "Eu si Radu Moraru, care pleaca la RCS-RDS, ne despartim in conditii extrem de amiabile"
  • "In conditiile in care eu ma voi ocupa de proiectul meu de film, viitoarea echipa de management va avea toate atributiile de conducere operationala ale postului B1 TV. Sunt oameni cu experienta dovedita in televiziunea romaneasca"
  • In cazul Vox News, "ramane inca sa discut cu Radu Moraru, care e jupanul acolo, sa vedem cum vom proceda."
  • "Radu Moraru va continua sa-si faca emisiunea pana spre Craciun, cand oricum are programat un concediu. Va lucra pana va pleca la RCS&RDS"
  • B1 TV se va relansa in ianuarie, cu un nou management care se va ocupa de tot, inclusiv de noua grila. Aceasta va contine mai mult infotainment. Dar emisiuni precum cea realizata de Robert Turcescu "au o foarte mare greutate"
  • Intrebat daca au existat discutii privind un posibil parteneriat intre B1 TV si RCS-RDS sau cu viitorul canal generalist al acestei companii, unde se duce Radu Moraru: "Nu am discutat asa ceva"