Laura Tampa a fost desemnata director executiv al Scolii IAA de Marketing si Comunicare, structura de formare profesionala lansata de IAA Romania la inceputul lui 2007. Agentia de branding Grapefruit l-a numit pe Radu Toncu director de dezvoltare. Iar Johary Rafidison, social media manager Mediaedge:cia UK, va lua parte la evenimentul Social Networks Strategy de la Bucuresti.

  • Agentia de branding Grapefruit l-a numit pe Radu Toncu pe pozitia de director de dezvoltare, pozitie nou infiintata in cadrul companiei. Radu Toncu are o experienta de 16 ani in marketing si comunicare, lucrand pentru agentii precum D'Arcy, Leo Burnett, Mercury360, Punct, dar si in mediul corporatist (Romtelecom) si in firme de consultanta. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Laura Tampa preia conducerea Scolii IAA de Marketing si Comunicare, structura de formare profesionala lansata de IAA Romania la inceputul lui 2007. Potrivit unui comunicat IAA, Laura Tampa a fost desemnata director executiv al Scolii de catre conducerea asociatiei, printr-un proces de selectie care a durat mai bine de trei luni. Laura Tampa se alatura astfel echipei de conducere a Scolii IAA, echipa compusa din Afrodita Blasius, Cristina Gheorghe, Dan Petre, Victor Dobre si Felix Tataru. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Johary Rafidison, social media manager la Mediaedge:cia UK, va participa la evenimentul Social Networks Strategy, conferinta dedicata marketingului si comunicarii in retelele sociale, ce va avea loc in Romania pe 10 decembrie, anunta organizatorii. Johary Rafidison va vorbi despre pasii esentiali pentru a dezvolta cea mai buna strategie de social media in promovarea online a brandurilor. La evenimentul organizat de Evensys vor mai vorbi specialisti din agentii interactive si companii active in retelele sociale. Vezi detalii in comunicatul de presa.