Sorin Oancea, ex-Intact, detine jumatate din compania care va opera postul B1 TV de la inceputul anului viitor, scrie paginademedia.ro. Televiziunea de stiri Romania Ta, controlata de Honorius Prigoana si lansata pe 1 decembrie, este disponibila pentru moment abonatilor AKTA si ai unor operatori de cablu mici din tara. Iar McDonald's Romania anunta ca agentia TBWA a castigat licitatia pentru contul sau de creatie.

  • Sorin Oancea, ex-Intact, detine jumatate din compania care va opera postul B1 TV din ianuarie, scrie paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, potrivit datelor de la Registrul Comertului, firma B1 TV Channel a fost inregistrata in data de 29 noiembrie, are ca asociati News Romania SRL (compania care detine in prezent licenta B1 TV - 50%) si pe Sorin Oancea (50%) si va opera licenta postului B1 TV de la inceputul anului viitor. Paginademedia.ro scrie separat ca regia Clir Media, condusa de Laurentiu Ionete, este in negocieri pentru a prelua vanzarile de publicitate B1 TV.
  • Televiziunea de stiri Romania Ta, controlata de Honorius Prigoana si care s-a lansat pe 1 decembrie, este disponibila pentru moment abonatilor platformei AKTA si ai unor operatori de cablu mici din tara, scrie Mediafax, care il citeaza pe Honorius Prigoana. Acesta spune ca, deocamdata, Romania Ta nu are nicio statie locala, in conditiile in care, la CNA, cand au solicitat licenta, reprezentantii postului spusesera ca televiziunea va avea peste 200 de statii locale in tara, operate in sistem de franciza. Potrivit sursei citate, echipa postului este formata in general din elevi ai Scolii de Televiziune si Film din Bucuresti, unde este manager general Vlad Ionescu, cel care ocupa si postul de directorul general Romania Ta.
  • Agentia TBWA a castigat licitatia organizata de McDonald's Romania pentru contul de creatie al companiei, licitatie initiata in octombrie si la care au fost invitate sa participe cele 3 agentii care lucreaza pentru companie la nivel international, potrivit unui comunicat de presa. Acesta o citeaza pe Karen Bishop, director general McDonald's Romania, care multumeste agentiei DDB pentru "parteneriatul pe termen lung si pentru succesul pe care l-am construit impreuna". Vezi detalii in comunicatul de presa.