Cererea de licenta depusa de RCS&RDS pentru postul 10 TV urmeaza sa fie discutata marti la CNA. B1 TV anunta mai multe schimbari in grila incepand de saptamana aceasta. Iar Itsy Bitsy aniverseaza cinci ani de la lansare.

  • CNA urmeaza sa discute, in sedinta de marti, cererea de licenta audiovizuala prin satelit depusa de RCS&RDS SA Bucuresti pentru postul 10 TV. Radu Moraru, desemnat sa conduca proiectul de televiziune generalista al companiei de cablu, a anuntat saptamana trecuta ca postul va intentioneaza sa emita incepand din data de 10 decembrie si a apreciat ca aprobarea cererii de licenta "nu cred ca este o problema".
  • Postul B 1 TV a anuntat, marti, mai multe schimbari de grila dupa plecarea lui Radu Moraru. Pe langa emisiunea "2+1", realizata de Ioana Lupea si Mircea Marian, ce va ocupa de marti intervalul ocupat pana saptamana trecuta de "Nasul", B1 mai anunta: emisiunea "Evenimentele zilei" se extinde la cinci ore (15.00-20.00, prima parte moderata de Horia Ghibutiu, a doua - de Alina Stancu); ultima editie a emisiunii "6!, Vine presa" este cea de luni, 6 decembrie; sambata, in intervalul 22.00-00.00, Cristian Gava va modera emisiunea "Zece Plus"; duminica, in intervalul 21.00-22.00, este programata "Capital TV", emisiune economica prezentata de Razvan Orasanu.
  • Postul de radio Itsy Bitsy a implinit, luni, cinci ani de la lansare, eveniment marcat prin programe la care au fost invitati, intre altii, ministrul Educatiei Daniel Funeriu, Raluca Moianu, Gabriela Szabo si Mona Nicolici. Postul mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca la cinci ani de la lansare emite in eter in 14 orase din tara, acoperind jumatate din teritoriul romaniei, dar este prezent si online (portalul itsybitsy.ro). Vezi detalii in comunicat.