Grupul Intact a anuntat, miercuri, ca incepand din aceasta luna societatile titulare ale posturilor Antena 1, Antena 2 si Euforia TV vor fi "consolidate operational pe platforma companiei care detine postul Antena 1", societatea TV Antena 1 SA transformandu-se in SC Antena Group SA. Iar paginademedia.ro anunta ca directorul editorial multimedia la Adevarul Holding, Corina Dragotescu, isi va relua emisiunea pe care o realiza la Realitatea TV pana cand a parasit acest post, in iulie.

  • Societatile care opereaza posturile Antena 1, Antena 2 si Euforia TV vor fi consolidate operational, incepand din decembrie 2010, "pe platforma companiei care detine postul Antena 1", anunta grupul Intact intr-un comunicat de presa. Acesta precizeaza ca societatea TV Antena 1 SA va fi transformata in SC Antena Group SA, iar cele trei branduri TV isi vor pastra identitatea proprie. Sorin Alexandrescu, pana acum director general Antena 1, va ocupa functia de director general al noii entitati. El este citat in comunicat spunand ca "avantajele pe care le implica (aceasta schimbare - n.r.) sunt multiple, atat in zona de continut, cat si in cele de vanzari, marketing si tehnic. Concret, vorbim de o mai mare flexibilitate a continutului produselor noastre, precum si a ofertei de costuri pentru clientii nostri".
  • Corina Dragotescu, director editorial multimedia la Adevarul Holding, isi va relua emisiunea "Zona de impact" la Realitatea TV, post pe care l-a parasit in luna iulie, scrie paginademedia.ro. Corina Dragotescu va ramane pe pozitia pe care o detine la Adevarul Holding, precizeaza sursa citata. "Zona de impact" va fi difuzata vinerea, de la ora 21.00 si va avea acelasi format de talk-show pe care l-a avut pana cand realizatoarea a parasit Realitatea TV.