Serban Huidu este usor slabit, ramane la Terapie Intensiva, dar rezultatele testelor medicale sunt foarte bune, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Innsbruck, unde realizatorul TV este internat ca urmare a unui accident la schi, relateaza Mediafax.

Conform ultimului buletin medical privind starea de sanatate a lui Serban Huidu, rezultatele testelor sunt foarte bune.

Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat, in buletinul medical, ca Huidu a vorbit si s-a ridicat pe pat. De asemenea, acesta a precizat ca starea de sanatate a realizatorului TV este din ce in ce mai buna.

Pacientul poate comunica din nou, "sta tot mai mult treaz, vorbeste si in dimineata aceasta a mancat", precizeaza medicii. afirmand ca starea sa "s-a ameliorat in mod evident" in ultimele 24 de orepotrivit Agerpres.

Huidu este usor slabit, medicii luand decizia ca el sa ramana in continuare la Terapie Intensiva, unde va fi monitorizat in permanenta.

Realizatorul TV a iesit sambata din coma indusa, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunta, sambata, Prima TV.

"E minunat sa il vad ca poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A intrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, sotia realizatorului TV, intr-un material difuzat sambata, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.