Florin Huidu, tatal realizatorului tv Serban Huidu, a declarat ca starea de sanatate a acestuia are o evolutie favorabila, iar echipa medicala care il trateaza pe "carcotas" a exclus necesitatea unei interventii chirurgicale. "Vreau sa pun capat zvonurilor si speculatiilor. Serban e pe drumul cel bun, se simte tot mai bine, doar ca iesirea din coma se face progresiv. E un proces mai indelungat. Mai devreme de o saptamana nu cred ca il vor externa", spune Florin Huidu, citat de Mediafax.

Sambata, in prima zi a anului, Prima Tv a anuntat ca Serban Huidu a iesit din coma indusa, s-a ridicat in fund pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii de la spitalul in care este internat.

Miercurea trecuta, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare de coma la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii Innsbruck. El a fost mentinut in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale. Huidu a fost supus, joi dimineata, unei tomografii computerizate, in urma careia s-a observat o sangerare minimala interna si o fractura exterioara a cutiei craniene, a spus, joi, intr-o conferinta de presa, medicul Erich Schumtzhard.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Innsbruck a anuntat, vineri, ca medicii care il ingrijesc pe Serban Huidu au inceput sa il scoata din coma indusa, reducandu-i treptat medicatia care il tinea in aceasta stare. Echipa medicala a comunicat ca se asteapta ca Huidu sa fie deplin constient luni sau marti. Daca nu apar complicatii, medicii vor decide cat timp va mai ramane internat Huidu sau daca se pune problema unui transfer pentru tratament la o alta clinica.

Conform medicilor, refacerea completa a lui Serban Huidu este o chestiune "de saptamani", insa personalul medical s-a declarat optimist.

De asemenea, medicii au precizat ca datorita faptului ca purta o casca de protectie, Serban Huidu nu a suferit o accidentare mai grava, ce putea fi chiar fatala.