Mai multi angajati ai stirilor de la Antene au demisionat si se vor alatura B1 TV, potrivit lui Adelin Petrisor. Paginademedia.ro scrie ca Adevarul a inchis suplimentul de programe tv. Iar la nivel international Lagardere poarta negocieri exclusive cu Hearst pentru vanzarea revistelor pe care le publica in afara Frantei.

  • Mai multi angajati ai departamentului Stiri de la Antene au demisionat pentru a se alatura noii echipe B1 TV, scrie, luni, Adelin Petrisor pe blogul sau. Potrivit acestuia, printre demisionari se numara Madalina Puscalau, prezentator stiri, si Nelu Barbu, prezentator meteo, ei primind oferte de la Aura Titiriga/Sorin Oancea, ex-Intact, in prezent la B1 TV.
  • Paginademedia.ro scrie ca ziarul Adevarul a inchis Ghidul TV, ultimul numar al suplimentului fiind cel de saptamana trecuta, care a publicat programele speciale de sarbatori. Sursa precizeaza ca programele TV vor fi publicate zilnic, intr-o pagina dedicata a ziarului, inchiderea ghidului - "din ratiuni economice si de eficientă" - ducand la restructurarea a trei jurnalisti.
  • Grupul francez de presa Lagardere a anuntat ca poarta discutii exclusive cu grupul american Hearst pentru vanzarea diviziei sale internationale de reviste, termenul limita stabilit pentru aceste negocieri fiind 30 ianuarie 2011, potrivit Wall Street Journal. Lagardere anuntase la inceputul lunii decembrie ca ia in considerare o posibila vanzare a revistelor pe care le editeaza la nivel international, dar ca este deschis si pentru parteneriate sau alte forme de cooperare cu partile interesate. Potrivit sursei citate, Hearst urmareste sa preia un portofoliu de 102 editii ale unor reviste publicate de Lagardere la nivel international, 50 de websiteuri si activitati in domeniul digital, majoritatea operate de Hachette Filipacchi Media.