Intact Interactive, divizia online a trustului Intact, este condusa de la 1 ianuarie 2011 de Sorin Danilescu si se muta in noul sediu Intact Media Group, anunta miercuri Catalin Tolontan pe blogul sau. El precizeaza ca Augustin Roman, seful Intact Interactive in ultimul an, "ramane liderul gsp.ro".

Contactat de HotNews.ro, Sorin Danilescu a declarat ca motivul acestor schimbari este "eficientizarea. Este normal ca focusul sa fie pus si pe GSP, iar noi sa ne focusam pe celelalte site-uri - Antena1.ro, Antena3.ro etc. Vom colabora in continuare" cu echipa GSP, a spus el, precizand ca de la 1 ianuarie vanzarile de publicitate ale GSP.ro sunt administrate de Convergent Media.

"Incepind cu 1 ianuarie 2011, compania de dezvoltare web a grupului, coordonata pina acum de gsp, este condusa de Sorin Danilescu si se muta in sediul-turn al Intact Media Group", scrie miercuri Catalin Tolontan pe blogul sau.

In toamna anului trecut, Intact Intaractive anunta ca "in 2011 se va focusa doar pe dezvoltare, sfatuindu-i (pe partenerii sai - n.r.) sa-si reprezinte singuri produsul prin echipa proprie de vanzari, urmand ca In In sa le asigure suportul tehnic (adserverul)".

In mai 2010, dupa sase luni in functia de director de dezvoltare al Intact Interactive, Sorin Danilescu anunta ca paraseste acasta pozitie, Gusti Roman, director general Intact Interactive, urmand sa coordoneze intreaga echipa.

  • Sorin Danilescu a fost director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor pana in august 2009, cand a preluat sefia Intact Interactive, in locul lui Bogdan Gavrila. In decembrie 2009, Augustin Roman a preluat pozitia de director general in locul lui Danilescu, acesta ramanand director de dezvoltare.