Sorin Danilescu, seful Intact Interactive, divizia online a trustului Intact, s-a sinucis noaptea trecuta, au declarat miercuri dimineata, pentru HotNews.ro, surse din trustul Intact. In varsta de 36 de ani, Sorin Danilescu avea un copil si preluase conducerea Intact Interactive la 1 ianuarie 2011.

Sursele citate au declarat ca in trustul Intact au avut loc, in ultima perioada, schimbari la nivelul conducerii diviziei online, dar este imposibil de facut o legatura intre sinuciderea lui Sorin Danilescu si aceste schimbari.

  • "Suntem profund indurerati de vestea tragica a disparitiei colegului nostru Sorin Danilescu. Ii suntem alaturi familiei in aceste momente de suferinta. Dorim sa facem apel la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentru a trata aceasta situatie cu toata grija si decenta, cu atat mai mult cu cat tragedia familiei implica un copil aflat abia la inceputul vietii", arata Trustul Intact, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Potrivit Mediafax, care citeaza surse judiciare, Sorin Danilescu s-a aruncat de la etajul al cincilea al blocului in care locuia, in cartierul bucurestean Drumul Taberei, miercuri dimineata, la ora 05.00.

In urma primelor audieri, a reiesit faptul ca in ultima perioada, el era foarte tensionat din cauza serviciului.

Sotia lui Sorin Danilescu a fost cea care a anuntat serviciul de urgenta, fiind trimise echipaje SMURD si ale Politiei, care au constatat decesul.

In mai 2010, dupa sase luni in functia de director de dezvoltare al Intact Interactive, Sorin Danilescu anunta ca paraseste aceasta pozitie, Gusti Roman, director general Intact Interactive, urmand sa coordoneze intreaga echipa.

Sorin Danilescu a fost director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor pana in august 2009, cand a preluat sefia Intact Interactive, in locul lui Bogdan Gavrila. In decembrie 2009, Augustin Roman a preluat pozitia de director general in locul lui Danilescu, acesta ramanand director de dezvoltare.

La 1 ianuarie 2011, Sorin Danilescu preluase din nou conducerea Intact Interactive.