Jurnalistul Adelin Petrisor a devenit de saptamana aceasta angajat permanent al Televiziunii publice. Publisherul online InternetCorp are de luna aceasta un nou director executiv, scrie Marius Pahomi pe blogul sau. Iar compania RCS&RDS relanseaza canalul de filme Digi Film.

  • Vlad Popa, pana acum seful vanzarilor publisherului online InternetCorp, a preluat pozitia de director executiv al companiei, scrie Marius Pahomi pe blogul sau. Potrivit sursei citate, "se pare ca aceasta miscare se datoreaza focusului lui Mihai Seceleanu, fondator si Director General al IC, pe proiectul Kuponiada.ro", site de reduceri colective.
  • Adelin Petrisor, de sase luni corespondent special al stirilor TVR, a devenit angajat permanent al Televiziunii publice dupa ce a castigat un concurs de realizatori de emisiuni, organizat saptamana aceasta, scrie Mediafax. Petrisor este citat spunand ca "o sa fac tot ce am facut si pana acum, o sa lucrez tot pentru Telejurnal, singura diferenta este tipul de contract. Acum o sa fiu angajat permanent". In septembrie 2010, Adelin Petrisor a devenit corespondent special al Stirilor TVR pe baza unui contract semnat pentru un an.
  • Compania RCS&RDS relanseaza, la 1 februarie, postul de filme Digi Film, ce va fi disponibil in reteaua digitala de televiziune a RCS&RDS prin cablu digital si Digi TV prin satelit.  Pretul de 3 lei lunar, potrivit unui comunicat de presa, iar la acelasi pret, clientii vor putea receptiona postul si in format HD.