Carmen Simion, ex-Saatchi, a preluat conducerea agentiei digitale Kinecto, parte a grupului Tempo. Iar Anda Manza il inlocuieste pe Dorian Ciubuc la conducerea Chello Central Europe Romania, al carei portofoliu de canale include Minimax, Romantica si MGM.

  • Conducerea agentiei digitale Kinecto, parte a grupului Tempo, a fost preluata de Carmen Simion, potrivit unui comunicat al agentiei. Carmen Simion va lucra, din pozitia de CEO, alaturi de Radu Ionescu, fondatorul si directorul de creatie al Kinecto. Simion activeaza in domeniul comunicarii de 15 ani, cel mai recent la Saatchi&Saatchi, dupa ce a lucrat, intre altele, la Scala JWT, Publicis, Cohn&Jansen si 121 Communication. Vezi detalii in comunicatul de presa Tempo.
  • Anda Manza a preluat la 1 februarie pozitia de country manager al Chello Central Europe Romania, inlocuindu-l pe Dorian Ciubuc, care a parasit compania, potrivit Mediafax. Manza, pana acum senior sales manager al Chello Central Europe Romania, va fi responsabila de gestionarea si dezvoltarea portofoliului de canale Chello Central Europe in Romania - ce include, intre altele, posturile Minimax, Romantica si MGM. Anda Manza si-a inceput cariera in industria de cablu in 1993, la Kappa. Dorian Ciubuc a declarat luna trecuta, pentru Mediafax, ca paraseste Chellomedia, divizia de programe a Liberty Global, companie ce controleaza si UPC. El detinea 24,75% din Chello Networks, companie prin care Chello Central Europe, parte a Chellomedia, isi desfasoara activitatile de distributie TV in Romania, dupa cum precizeaza sursa citata.