Serban Huidu a anutat vineri pe blogul sau ca se va intoarce in tara weekend-ul viitor. Realizatorul de televiziune a suferit pe 29 decembrie 2010 un accident pe o partie de schi din apropiere de Innsbruck, fiind internat la Spitalul Universitar din statiunea austriaca.

"Am avut un accident groaznic acum o luna. Sunt treaz si un pic ametit. Vin acasa in weekend-ul viitor si voi continua recuperarea. Cinci saptamani am stat in spital. Le multumesc tuturor celor ce s-au gandit la mine si au trimis mesaje de bine!", scrie Serban.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

Huidu a iesit pe 1 ianuarie din coma indusa, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci ca refacerea completa a lui Serban Huidu este o chestiune "de saptamani", insa s-au declarat optimisti. De asemenea, medicii au precizat ca, datorita faptului ca purta o casca de protectie, Huidu nu a suferit o accidentare mai grava, care putea sa-i fie fatala.

Update: Serban Huidu ar fi ajuns in tara vineri dupa amiaza, pe aeroportul Otopeni, potrivit Realitatea Tv.