Compania de monitorizare media Alfa Cont si compania de cercetare de marketing M.S. Consulting au format un joint-venture, Alfa Cont Research, ce va oferi servicii de cercetare de marketing si va opera separat de Alfa Cont, dupa cum a spus pentru HotNews.ro reprezentantul acestei companii, Cristi Iorga.

Potrivit lui Cristi Iorga, "M.S. Consulting devine practic Alfa Cont Research", unde "noi vom avea actiuni". Cristi Iorga a precizat ca Alfa Cont Research ofera cercetari de piata, cercetari media&publicitate, cercetari social media, psihografice, de produs, pentru afaceri.

Potrivit unui comunicat de presa, Alfa Cont Research are o retea de operatori care acopera toata tara si urmareste sa-si asigure un panel de utilizatori online de peste 50.000 de respondenti pana la sfarsitul lunii martie.

M.S. Consulting este condusa compania Ancai Fieraru, care a lucrat in cercetare la Initiative Media, Zenith Media si a fost director executiv eResearch Corp pana la mijlocul anului trecut. Agentia de monitorizare Alfa Cont ii are ca actionari pe Cornel Nistorescu si Mariana Iorga.