Jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu ies din grila Realitatea TV si vor realiza, marti seara, ultima editie a emisiunii "Ora de foc", dupa cum a anuntat Paginademedia.ro. Adrian Ursu a declarat pentru HotNews.ro ca "este o decizie pe care a luat-o managerul. N-am inteles pana la capat ratiunile ei, dar imi iau un ragaz pentru a reflecta asupra ei, poate am eu o problema de intelegere." Contactat de HotNews.ro, Sebastian Ghita, cel care a preluat in toamna managementul Realitatea, a confirmat informatia ca "Ora de foc" nu va mai fi in grila incepand de maine si a precizat ca "noi pregatim noua grila" cu un nou format de prime-time, ce va fi introdus treptat.

Intrebat daca cei doi jurnalisti vor fi prezenti in noua grila sau daca acestia ar urma sa paraseasca Realitatea, Sebastian Ghita a spus: "nu le planific eu cariera". El a precizat, insa, ca "toate posibilitatile sunt deschise" si ca "nu am nimic cu ei ca persoane".

  • Adrian Ursu, pentru HotNews.ro: "Este o decizie pe care a luat-o managerul. N-am inteles pana la capat ratiunile ei, dar imi iau un ragaz pentru a reflecta asupra ei, poate am eu o problema de intelegere."

Saptamana trecuta au fost anuntate o serie de schimbari la conducerea Realitatea Media, Adrian Ursu fiind mentionat ca nou director editorial al postului Realitatea TV.