Grupul Intact va lansa, in a doua jumatate a acestui an, un portal de business ce va fi coordonat de Adrian Mirsanu, fostul redactor-sef al ziarului Business Standard, potrivit unui comunicat de presa. Pe segmentul presei de business grupul Intact este prezent prin Saptamana Financiara si Financiarul. UPDATE Continutul acestora va fi inglobat intr-un portal separat, ce va fi lansat in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat Media Casa Press.

Adrian Mirsanu a condus pana in vara anului 2009 redactia ziarului Business Standard (Realitatea-Catavencu), unde a lucrat de la lansarea acestuia, in 2007.

In prealabil, el a lucrat la Ziarul Financiar. La Business Standard, el a fost inlocuit de Radu Soviani, care a condus redactia pana la sfarsitul anului 2009, cand a fost inchis.

UPDATE Media Casa Press, companie ce face parte din grupul Intact, a anuntat la randul sau, printr-un comunicat de presa, ca in prima jumatate a acestui an va dezvolta propriul portal, fin.ro. Acesta va ingloba continutul publicatiilor Saptamana Financiara si Financiarul, dar si alte informatii de profil.

Fin.ro este dezvoltat de compania 3waves Net din Timisoara, iar echipa va fi formata din jurnalistii de la Saptamana Finanicara si Financiarul.