Publicatia Gazeta Sporturilor intentioneaza sa publice continut cat mai diferit in variantele sale print si online, scrie Tolontan pe blogul sau. Directorul Adevarul Holding, Peter Imre, afirma pentru Reporter Virtual ca "inserturile reprezinta o piata care nu te diferentiaza". CJI organizeaza un nou curs la inceputul lunii martie.

  • Gazeta Sporturilor urmareste sa publice continut cat mai diferit in variantele sale online si print, dupa lansarea noului site al publicatiei, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau. Gsp.ro s-a relansat luni, intr-o prima faza varianta noua a site-ului fiind disponibila, timp de 24 de ore, pentru clienti ai Orange, printr-un parteneriat intre ziar si compania de telefonie. Despre continutul diferit pe site si in ziar, Tolontan scrie ca "prin protejarea continutului editiei de print nu avem iluzia de a reveni la ziar cititorii care prefera acum netul, dar dorim sa va oferim posibilitatea de a avea experiente diferite in functie de mediul pe care cititi Gazeta".
  • "Inserturile reprezinta o piata care nu te diferentiaza. Astazi, competitorul meu poate avea o carte mai buna si se vinde mai bine... si invers", afirma directorul general Adevarul Holding, Peter Imre, intr-un interviu publicat de Reporter Virtual. El spune ca in viitorul apropiat nu vor mai fi schimbari editoriale. In privinta operatiunii din Ucraina, Peter Imre spune ca vrea sa faca din Blik - ziar a carei editie tiparita a fost inchisa - "cel mai citit ziar ziar pe online de acolo" si ca urmeaza sa fie lansata o noua revista.
  • Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza, la inceputul lunii martie, un curs de dictie profesionala. Potrivit unui anunt al asociatiei, cursul se adreseaza celor care activeaza in relatii publice, management, jurnalism sau comunicare si va fi sustinut de Carmen Ivanov, director de stiri Radio City FM. Programul se va desfasura in zilele de 5-6 martie la sediul CJI din Bd. Regina Elisabeta, iar taxa de participare este de 300 RON.