Mihai Gadea, Gabriela-Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Simona Gherghe, Dan Capatos, Radu Naum, Vlad Petreanu, Lucian Mandruta, Mihaela Calin vor fi profesori titulari la Intact Media Academy, alaturi de producatoarea TV Dana Mladin sau profesorul universitar Ferenc Vasas, informeaza Trustul Intact, care precizeaza ca invitatii speciali permanenti ai scolii de media vor fi Mircea Badea, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Razvan si Dani, care vor sustine intalniri periodice cu studentii.

La Scoala de media vor preda, de asemenea, profesoara de dictie Ileana Carstea, regizorul Viorel Sergovici si producatorul Viorel Sergovici Jr. sau actorul Alexandru Agarici.

Trsutul Intact a afirmat ca "Scoala de media, proiect coordonat de Alessandra Stoicescu, ofera cursantilor sai posibilitatea de a se pregati si a deveni profesionisti valorosi cu una dintre urmatoarele specializari: reporter, prezentator TV, editor imagine si cameraman-fotoreporter. Cursurile se adreseaza tuturor celor care isi doresc o cariera in mass-media si care au aptitudini pentru un astfel de traseu profesional. Cei care vor fi selectati si vor urma aceste cursuri vor primi, la incheierea studiilor, diploma Intact Media Academy".

„Pentru ca dorim sa punem un mare accent pe pregatirea practica a studentilor nostri, am gandit si construit scoala pe structura unei televiziuni. Astfel, sediul este dotat cu redactii, camere de filmat fixe si mobile, grupuri de montaj, studiouri cu grile de lumini si nu numai. Pe langa cursurile sustinute de cei mai buni profesionisti in domeniu, studentii nostri vor avea sansa sa faca practica in studiourile si platourile televiziunilor Intact Media Group, unde se vor intalni cu toate numele mari din Romania din divertisment si stiri”, a declarat Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Inscrierile se fac on-line, in perioada 22 februarie - 14 martie, accesand site-ul www.intactmediaacademy.ro, sectiunea „Inscrieri”.

Cursurile vor debuta pe 21 martie si vor avea o durata de trei luni, taxa aferenta unui modul fiind de 1.500 de euro.

Intact Media Group a fost fondat in 1991.