Sport Total FM se va transforma, treptat, in "100% FM", actualul slogan al postului de radio, dupa cum a spus pentru Mediafax Robert Turcescu. Paginademedia.ro anunta ca licitatia pentru contul de media al Heineken Romania a fost castigata de McCann. Agentiile care au realizat Facebrands.ro lanseaza un serviciu similar pentru paginile de Facebook din Marea Britanie. Agentia BrandTailors anunta o crestere de 48% a cifrei de afaceri in 2010, comparativ cu anul precedent. Iar Aneta Bogdan de la Brandient a obtinut titlul de Fellow of The Chartered Institute of Marketing.

  • Postul de radio Sport Total FM se va transforma treptat in "100% FM", iar noua statie urmeaza sa se lanseze oficial spre inceputul toamnei, dupa cum a declarat pentru Mediafax Robert Turcescu, cel care, impreuna cu Bobby Paunescu, a preluat in decembrie Sport Total. Potrivit sursei citate, "100% FM" este in prezent noul slogan al postului si "probabil in timp va deveni numele radioului".
  • Paginademedia.ro scrie, luni, ca licitatia lansata in toamna pentru contul de media al Heineken Romania a fost castigata de McCann Erickson, agentie in portofoliul careia acest cont s-a aflat si in ultimii ani. Potrivit sursei citate, la licitatie au mai participat Zenith Media, Media Direction si Mindshare.
  • Agentiile care au realizat Facebrands.ro, ce monitorizeaza paginile romanesti de Facebook, au lansat o versiune a acestui serviciu pentru paginile de Facebook din Marea Britanie, Fanalyzer.co.uk. Agentia de comunicare pe bloguri si in retele sociale Standout si Byte Flux, agentie de web si software development, arata, intr-un comunicat de presa, ca "in momentul acesta, primele 20 de pagini din Marea Britanie au cu peste 1 milion de fani mai mult decat cea mai mare pagina romaneasca de Facebook". Fanalyzer se lanseaza cu doar 2600 de pagini monitorizate, insa estimeaza ca numarul acestora va creste rapid.
  • Agentia BrandTailors a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 762.000 de euro (+48% fata de 2009, +25% fata de 2008) si un profit de 105.000 de euro, potrivit unui comunicat de presa. Acesta arata ca rezultatele sunt mai bune decat cele estimate in vara anului trecut, cand BrandTailors estima o crestere de 15% a cifrei de afaceri. Agentia a lansat, in 2010, 20 de proiecte de branding digital si rebranding, iar in prezent "are in stadiul de finalizare sau de lansare o serie de 15 proiecte incepute in 2010" si a castigat doi clienti noi.
  • Aneta Bogdan, fondatoarea agentiei Brandient, a devenit primul roman recunoscut ca Fellow of The Chartered Institute of Marketing, "cel mai inalt grad" pe care asociatia internationala a specialistilor in marketing il confera membrilor sai, potrivit unui comunicat de presa. Aneta Bogdan este membru al The Chartered Institute of Marketing din 1998, iar in 2001 a primit titlul de Chartered Marketer al asociatiei.