CNA a amendat, joi, TVR 1 pentru un documentar despre prezenta MISA in Romania, difuzat la ore accesibile minorilor. Raluca Moianu va realiza la televiziunea publica, din 21 martie, emisiunea "Pereche potrivita". Iar Kanal D anunta oficial retragerea lui Hatice Kolat din functia de general manager, despre care HotNews.ro a scris aici.

  • CNA a amendat, joi, TVR 1 cu 10.000 de lei pentru ca a difuzat la ore accesibile minorilor ultimele doua episoade ale documentarului "Cel ce gandeste ALTFEL", ce includeau imagini cu conotatii sexuale. Episoadele din 1 si 2 februarie ale documentarului realizat de Cornel Mihalache au vizat prezenta in societatea romaneasca a organizatiei MISA si au fost difuzate in intervalul orar 21.00-22.00.
  • Fosta realizatoare a emisiunii "Iarta-ma", Raluca Moianu revine la TVR 1 cu emisiunea "Perechea potrivita", ce va incepe din 21 martie, potrivit unui anunt al televiziunii publice. Noua ei emisiune ii va reuni in platou pe trei barbati si trei femei, care vor incerca sa se cunoasca pe parcursul a trei zile. Specialisti in psihologie, astrologie si comunicare non-verbala vor aprecia sansele lor de a forma cupluri.
  • Kanal D a anuntat oficial, joi, retragerea lui Hatice Soysev Kolat din functia de general manager al postului de televiziune, despre care HotNews.ro a scris aici. Hatice Kolat se retrage odata cu incheierea mandatului sau in aceasta functie. Comunicatul de joi al Kanal D anunta oficial si faptul ca Haluk Kurcer, country manager si executive board member Dogan Group, va gestiona conducerea executiva a postului. Hatice Kolat a venit in Romania in vara anului 2006, cand trustul Dogan a decis sa deschida aici prima sa televiziune in afara granitelor Turciei. Postul a inceput sa emita in februarie 2007.