"O tinara balerina din Timisoara a pozat pentru Playboy si a stirnit oprobriul aproape dogmatic al organizatiei din care face parte. (...) Ce este important este reactia imediata a reprezentantului acesteia, care s-a comportat ca un sacerdot al inchizitiei", se arata intr-un material postat pe site-ul publicatiei in care a aparut pictorialul Roxanei Golban, care a starnit o reactie dura din partea liderului PSD Victor Ponta.

Dupa ce, luni, Victor Ponta s-a declarat invins de tanara care a pozat in Playboy, pe site-ul publicatiei a fost publicat materialul "Cazul Roxana Golban". Publicatia compara comportamentul lui Victor Ponta cu cel al unui "sacerdot al inchizitiei", dar precizeaza ca "Playboy il respecta pe acest domn si munca sa - dovada stau cele doua interviuri pe care le-a dat in mai 2008 si mai 2010. Cu atit mai mult il respectam acum pe acest domn, cu cit acesta si-a admis eroarea de a sustine o pozitie veche de secole, care nu mai functioneaza astazi."

Publicatia afirma, in materialul respectiv, ca "vedetele noastre nu sint definite prin nuditate, ci alegerea lor de a se exprima dezinhibat le completeaza profilul, la fel cum meseria sau convingerile politice sau hobby-urile o pot face". Sunt citate, in acest sens, si trei pozitii ale unor vedete care au aparut in paginile revistei - Cosmina Pasarin, Dana Savuica si Gabriela Cristea.