CNA a amendat, joi, postul Antena 3 cu 20.000 de lei pentru emisiunile "Q&A" din 19 februarie si "Subiectiv" din 25 februarie, in care a fost invitat Corneliu Vadim Tudor. In aceeasi sedinta, Consiliul a somat public Antena 1 pentru sase editii ale emisiunii "Acces direct" din februarie, in care s-a discutat disparitia Elodiei Ghinescu.

Antena 3 a fost amendata pentru ca invitatul Corneliu Vadim Tudor a lansat acuzatii la adresa unor politicieni PDL, fara a aduce dovezi in sprijinul afirmatiilor sale. Iar in cazul emisiunii "Subiectiv" a fost retinut si faptul ca nu au fost respectate reglementarile impotriva discriminarii pe considerente de rasa.

Antena 1 a primit somatie publica pentru sase editii "Acces direct", referitoare la cazul Elodia, CNA constatand ca postul nu a respectat reglementarile referitoare la informarea corecta. Consiliul a tinut cont si de faptul ca in unele editii nu a fost difuzat si un punct de vedere al lui Cristian Cioaca, fiind incalcata prezumtia de nevinovatie a acestuia.