Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza o serie de intalniri despre efectele noilor tehnologii asupra presei locale. Impactul social media asupra unui brand este discutat in cadrul unei noi editii a seriei de intalniri Online MeetUp. Iar Paginademedia.ro scrie ca directorul editorial al ziarului National si-a dat demisia.

  • ​Efectele noilor tehnologii asupra presei locale din Romania sunt discutate in cadrul unei serii de intalniri ale reprezentantilor Centrului pentru Jurnalism Independent cu profesionisti din mass media locale. Intalnirile se vor desfasura in perioada 13-21 martie a.c. si se vor referi, intre altele, la dezvoltarea jurnalismului online in Romania, cresterea competentelor media si digitale ale publicului, autoreglementarea media.
  • Orange Romania si IAB Romania organizeaza o noua editie a seriei de intalniri Online MeetUp, ce-l va avea ca invitat special pe Alan Parker, head of digital la agentia internationala GolinHarris. Evenimentul va avea loc in data de 15 martie, de la ora 19.00, la Orange concept store (Calea Victoriei) si va aborda impactul social media in reputatia unui brand si in strategia de marketing.
  • Directorul editorial al ziarului National, Adrian Artene, si-a dat demisia, scrie Paginademedia.ro. Artene, care a ocupat aceasta pozitie timp de jumatate de an, va prezenta o emisiune la postul B1TV. El apreciaza pentru sursa citata ca "in cele sase luni mi-am indeplinit obiectivele: relansarea grafica a ziarului si dinamizarea continutului editorial".