Bobby Voicu a anuntat vineri, pe blogul sau, ca de astazi este general manager al Intact Interactive, divizia online a grupului Intact. Reprezentantii de comunicare ai Intact au spus, pentru HotNews.ro, ca detalii despre aceasta numire vor fi disponibile saptamana viitoare.

Bobby Voicu scrie, pe blogul sau, ca "prea multe detalii nu am cum sa dau acum, am sa spun mai multe in decursul saptamanilor urmatoare, pe masura ce se intampla ceva demn de mentionat:)".

  • Sorin Danilescu, sef al diviziei online a Intact, s-a sinucis in data de 19 ianuarie a.c., la cateva saptamani dupa ce preluase conducerea Intact Interactive.
  • La 1 februarie, vanzarile de publicitate pentru cele mai multe dintre site-urile Intact au fost preluate de Q2M, regia lansata la sfarsitul anului trecut de Dragos Stanca. In prealabil, conducerea si vanzarile de publicitate pentru site-urile din reteaua GSP.ro fusesera preluate de Convergent Media.
  • Iar in data de 16 februarie grupul Intact a anuntat ca va lansa, in a doua jumatate a anului, un portal de business coordonat de fostul redactor-sef al Business Standard, Adrian Mirsanu, iar Media Casa Press, parte a grupului Intact, anunta propriul portal de business, ingloband continutul publicatiilor Saptamana Financiara si Financiarul.

Bobby Voicu este cunoscut pentru proiectele pe care le desfasoara in blogosfera. El a fost community manager pentru Yahoo! Romania din primavara lui 2008 pana la inceputul lui 2009.

Reactii pe bloguri la anuntul facut vineri de Bobby Voicu:

  • Marius Pahomi: "O provocare foarte mare si foarte grea mai ales ca Bobby nu prea imi pare genu corporatist care sa si doarma noptile pe la birou:)"
  • Dragos Stanca: E a doua stire tare pentru piata online din Romania pe ziua de azi, dupa cea conform careia Orlando nu se va mai ocupa doar de pixeli, linii de cod si strategii digitale, ci si de cerneala tipografica, rotative si distribuitori de ziare si reviste. (...) Doua grupuri media majore au anuntat miscari de oameni cheie care, foarte probabil, vor face in viitor mutari interesante pe tabla de sah [virtuala, normal...] a industriei online din Romania."
  • Bogdana Butnar: "Mi se pare un pas riscant si indraznet. Riscant pentru ca e greu sa "lucrezi la mogul" si asta au vazut-o niste oameni din industrie chiar recent (...) Indraznet pentru ca daca e un loc unde se poate face treaba e la Intact."