Raluca Teodorescu, ex-Medifax, intra in echipa agentiei de relatii publice Oxygen. V+O Communication a intrat in parteneriat cu compania Corporate Citizenship. Iar Starcom Mediavest Group a castigat contul de media pentru America de Nord al Microsoft.

  • Raluca Teodorescu, ex-Mediafax, s-a alaturat agentiei Oxygen PR in pozitia de account manager, potrivit unui comunicat al agentiei. Raluca Teodorescu a fost marketing manager al agentiei Mediafax, dupa care a coordonat activitatile de marketing pentru brandurile media de business ale Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax Business News, Business Magazin) si pentru Mediafax Monitorizare.
  • Agentia elena de relatii publice V+O Communication, prezenta si in Romania, a intrat intr-un parteneriat cu compania de consultanta in domeniul responsabilitatii corporatiste Corporate Citizenship, potrivit unui comunicat V+O. Acesta precizeaza ca obiectivul parteneriatului este cresterea expertizei in domeniul sustenabilitatii, "noua provocare pentru companiile ce investesc in responsabilitate sociala". Printre clientii Corporate Citizenship se numără Unilever, Diageo, Vodafone, Pearson, Lafarge, Barclays, Cadbury, Imperial Tobacco, Abbott, L’Oreal şi Richemont.
  • Starcom Mediavest Group a castigat contul de media pentru America de Nord al Microsoft, evaluat la 1 miliard de dolari, precum si activitatile de strategie si planificare la nivel global, potrivit Brand Republic. Universal McCann pastreaza contul Microsoft pentru 35 de piete in afara Americii de Nord. Starcom, parte a Publicis Groupe, preia astfel o mare parte din contul Microsoft, care a fost administrat integral, pana acum, de Universal McCann, parte a grupului Interpublic.